När Helena Ludvigsson, också känd som Skelettkvinnan, blev åtalad för nekrofili och vapenbrott så spreds förundersökningen på Flashback. Några användare hittade lösenordet till hennes epostkonto och inte långt efter det kunde de avslöja att Skelettkvinnan var ännu äckligare än vad man först trodde.

Skelettkvinnan ägde och drev sajten pedofil.se

Pedofil.se var en sida som förespråkade pedofili och materialet på sidan användes flitigt av pedofiler på internet för att rättfärdiga sin sjukdom på bland annat forumet Flashback. I Helena Ludvigssons läckta mail fanns ett mail från en domän-registrar som bekräftade att hon har köpt domänen. Sajten stängdes snabbt ner när detta avslöjades.

Köp av obduktionsvideor på unga sexualmördade kvinnor

Helena Ludvigssons intresse av bilder och filmer som föreställer sexualmördade unga kvinnor, inklusive barn, hade diskuterats redan innan hennes epostkonto hackades. Helena drev under flera år ett antal gore-sidor under namnet ”JohannaXn” och hon blev ökänd för hennes intresse och publiceringar av döda, nakna barn och tonåringar.

På Helenas mailkonto hittade man korrespondens mellan henne och en obduktionstekniker i utlandet där Helena ville köpa obduktionsvideor föreställande unga kvinnor som våldtagits och mördats. Hon beskrev för obduktionsteknikern hur hon ville att han skulle utföra obduktionen på videon för att tillfredsställa hennes sexuella lustar.
Både pedofili, nekrofili och kombinationen av dessa sexuella störningar förekommer ofta i Helenas onlineposter, filer på hennes datorer och hennes epostmeddelanden.

Vi på Sugmag-redaktionen fortsätter att gräva i Skelettligans förehavanden online och fler artiklar kommer att publiceras i takt med att vi samlar in mer information.

2 svar på ”Skelettkvinnans läckta email – ägare av pedofil.se och beställningar av sexualmordsmaterial”

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.