Skelettkvinnan Helena Ludvigsson – Nekrofil enligt både tingsrätten och hovrätten

Nekrofilen Helena Ludvigsson och pappan Kent Karlsson förnekar ständigt att Helena är nekrofil eftersom hon blev friad från griftefridsbrott i hovrätten. Vi kan nu presentera bevis på att även hovrätten bedömde att hon har använt skelettdelar i sexuellt syfte, trots att hon blev frikänd. Hovrätten menar att även om det är styrkt att hon har haft sex med döda kroppar så är det inte brottsligt på grund av att det är gamla skelett som hon har köpt på internet. Hade hon begått samma handlingar med en nydöd svensk kropp så hade det dock varit brottsligt, vilket hon beskriver att hon faktiskt har gjort.

I tingsrätten blev hon dömd för att ha haft sex med skeletten hon hade i sin lägenhet. “Första meningen i andra stycket i åtalet” kan läsas här:

Alltså kan man konstatera att både tingsrätten och hovrätten anser att det är bevisat att hon har haft sex med sina “älskare”.

Dokument

Förundersökningsprotokoll
Åtal
Tingsrättsdom
Hovrättsdom

REDAKTIONEN
Träffar: 5523847

KOMMENTERA HÄR - 2 kommentarer är postade

 • 2020-12-04 kl. 02:38
  Permalink

  Kommer inga uppdateringar längre?

  Svar
  • 2020-12-04 kl. 09:10
   Permalink

   Vi filar på några artiklar som vi vill publicera, vi måste bara lyckas hitta materialet vi behöver. Vi gräver allt vad vi kan, för att citera Skelettkvinnan!
   Förhoppningsvis hittar vi det vi behöver och då kommer en artikel ut. 🙂

   Svar

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.