Friaordet är forumet som Kent (alias ”Exet”) och hans gäng har sökt sig till efter att deras Facebookgrupp blev avslöjad och nerstängd. De begår i princip alla brott de anklagar Flashback för. Förtal, uthängningar och hot mot deras meningsmotståndare är vanligt. Det är väldigt lite aktivitet i forumet, men den lilla aktivitet som finns består till största del av Kent & C:o och deras missriktade hat mot Flashback och alla andra som inte underkastar sig deras krav.

Vill stänga ner vår nättidning

Användaren ”Vinkeln” på Friaordet anklagar Flashback för olika brott mot honom och hans familj. Förmodligen är det bara en ursäkt för att sprida hat och tysta sina meningsmotståndare. Samma sak kör Kent med: det är ”förtal och hot” mot hans familj att berätta om polisutredningen mot hans dotter och hennes nekrofili.
”Vinkeln” startade en tråd förra veckan där han bad om hjälp för att stänga ner den här nättidningen. Han påstår att han har fått hot av oss, återigen en vanlig lögn som Kent och hans gäng ofta kör med, och att han därför vill göra allt han kan för att stänga ner oss.

Mer kommer

Vi håller fortsatt koll på Friaordet och Kents gäng. Fler artiklar om deras verksamhet kommer att publiceras senare.

REDAKTIONEN

16 svar på ”Friaordet – Mötesplatsen för SIG och deras anhängare”
 1. Sen är man nyfiken på vem admin är och hur säkerheten ser ut på FO. Har någon där nånsin ställt frågan? De fokuserar mycket på Flashback men vet de ens själva vad de hänger på för sida? Det kan slå tillbaka hårt en vacker dag på de som väljer att vara en del av Fria Ordet.

  1. Administratören där verkar inte vara så kunnig, och han är ensam med att administrera forumet. Att det är mer sannolikt att det finns säkerhetsbrister där har genierna såklart inte tänkt en sekund på.
   Om någon känner till ett säkerhetshål på Fria Ordet så tar vi gärna emot den informationen genom kontaktformuläret eller redaktionen@sugmag.se. 🙂

   1. Du tror att Janne kommer rädda dig men saken är att Janne inte ens kan skydda sig själv. Du kan ha koll på Friaordet och jag har koll på dig och Janne. Vem som vinner 😉 MEd vinner menar jag vem som kommer få ångra sig i slutändan på allt 😉

    En liten fråga på det, hatforumet Flashback kommer stängas, du behöver inte vara tveksam i frågan. Vart ska du då? Jag har koll på vilka konton du har skapat på Friaordet, jag har koll på dig på hatforumet, jag har koll på dig här. Jag har koll på din morsa. HAr du koll på mig? Jag skriver det här för att du ska veta att jag ska skada dig. Som sagt, dina två händer kommer bli oanvändbara. Sen kan du den dagen fråga dig själv om det var värt med allt skit du har gjort. Att du inte ens själv kan runka av dig den dagen är det bara en sak som du kan göra. Begå självmord, genom att hoppa framför tåg eller nåt sånt. För du kan inte som Marcus Jannes begå självmord så utan händer. Det väntar spännande tider på dig ;-D på återsende 😉
    [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen]

    1. Du har helt rätt, det är ju allmänt känt att Janne har fått sina händer avhuggna av såna som du och numera kommunicerar genom telepatiteknologi. Det gör mig väldigt rädd för dina hot. Jag kan dock garantera att du inte har koll på någonting. För att utgöra ett riktigt hot mot någon så krävs det att den som hotar är psykiskt stabil nog att kunna göra verklighet av sina hot, vilket du uppenbarligen inte är.
     Mina konton på Friaordet är alla självoutade, så riktigt bra detektivarbete där.
     Jag vet inte vad du menar med att Janne skulle rädda mig, jag har ingen relation till Janne eller hans forum. Att du tror att jag bryr mig om Flashback visar bara hur lite du vet om oss.

     Jag har inte koll på dig och det beror på att jag inte bryr mig så mycket om dig. Tråkigt att jag tar upp så mycket energi hos dig.

     "En liten fråga på det, hatforumet Flashback kommer stängas, du behöver inte vara tveksam i frågan. Vart ska du då?"
     Jag struntar i om Flashback stängs eller inte. Vi engagerar oss inte i Flashbackfrågor på den här nättidningen.

     Runkar du förresten av kor på riktigt? Riktigt vidrigt.

    2. Nej. Felaktiga är inte utpekningen. Det spelar ingen roll hur mycket du påstår det, du ska fara illa. Du kommer inte undan det. Jag har tid, jag kan vänta på dig. Du ska fara väldit illa. 🙂
     [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen]

     1. Jag vet att du tror att dina uppgifter är korrekta, meddelandet om redigeringen är inte riktat till dig. Jag är inte intresserad av att övertyga dig om att du har fel. Jag vet dock varifrån du har fått de uppgifterna, och personen du nämner kommer att bli kontaktad med en del material för en möjlig polisanmälan.Inte mot dig, men mot Kent och/eller ”Vinterstorm”, ”Slaktarn” och några andra FO-nick.
      Fast Slaktarn kanske är ditt nick? 😉 Vi kanske tar och undersöker det senare. Din Tor-anslutning räcker nämligen inte om polisen har en specifik person att kolla. Om polisen jämför aktiviteterna här med din dators anslutningar till Tor så ligger du illa till.
      Hur som helst, oavsett om jag har rätt eller fel i min gissning så kan du fortsätta ditt psyksjuka dravel här så länge du vill. Vi har ju yttrandefrihet i det här landet. 🙂

      Och återigen, din taktik är amatörmässig. Jag är redan uttråkad.

  2. Har någon nånsin ställt frågan att att vet vem som driver den här skitsidan är? Säger rakt ut här, du ligger inte bra till. Ditt psykiska problem är att du tänker för dagen men inte längre än så. Om ett år, två eller tre för en dag kommer jag få tag på dig.Som jag skrev till dig på mejl, jag har svurit på Jesus att jag kommer göra dig förlamad. Jag kommer ta ditt ena men och två händer så du aldrig mer kan skriva på en dator.
   [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen]

   1. Du är tyvärr lite för korkad för att skrämma oss med stabila psyken. Jag förstår att din taktik är att försöka få mig att tro att någon är ute efter mig även flera år efter att du har slutat skriva. Den metoden har Kent själv kört med, och det lyckades lika bra då. Du får gärna kontakta oss om du vill ha lite tips på hur man konstruerar mer trovärdiga och skrämmande hot.

    1. Vi får se, det är du som lever med hemlig adress.. eller du har inte en adress 😀
     på tal om vem som är korkad kan vi diskutera. Om Du inte är, varför bryr du dig om och felaktiga utpekanden? Varför bryr du dig om en skitstövel som du inte känner till då?

     Det du glömer att du tror att du är ensam på nätet och att bara du kan saker och ting. Men jag kommer inte glömma dig tills jag fått tag på dig. Vi ska ha lite roligt. 😉
     [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen]

     1. Jag raderar utpekanden eftersom jag, till skillnad från Kent, är emot uthängning av oskyldiga personer. Om du har rätt så hade jag i och för sig också tagit bort det. Så varför diskuterar vi detta när du ändå är övertygad om att du har rätt? Fokusera den energin på att komma på lite bättre hot istället.

      Jag tror inte att bara jag kan saker och ting. Du är bara väldigt värdelös på det du sysslar med. Tråkiga och fantasilösa hot med syfte att skrämma mig under så lång tid som möjligt. Det är därför du skriver att det kan ta flera år, för att du vill att jag ska ta ditt hot på allvar och vara rädd under flera år även efter att du har gett upp. Det är en vanlig, amatörmässig teknik som till och med Kent har använt sig av.

      "Vi får se, det är du som lever med hemlig adress.. eller du har inte en adress"
      Du ”har koll” på en person som du inte ens har adress på? Bra jobb, väldigt skrämmande.

     2. Så korkad du är. Jag har koll på din morsa som suger kuk. Jag har koll på vem du är. Det är lite för mycket för dig att förstå sånt. Tänk hur korkad man kan vara, allt det här har du ställt till det själv. Hur? För vad? Som sagt, jag svär återigen på Jesus att jag förr eller senare kommer slå sönder dina händer. Göra dom oanvändbara. Det här är bra sak för dig, du kan visa det till polisen för att få skydd. Men efter ett tag, om något år så upphör skyddet så är du igen blottad.

      Om du inte är [censurerat], varför tar du bort namnet och skriver [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen] 😀 Din korkade slyna
      [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen]

      1. Jag har redan förklarat varför jag censurerar det. Det beror på att vi är emot felaktiga uthängningar på den här nättidningen. Försök att läsa.

       Du bara upprepar samma patetiska hot om och om igen. Om du inte har något bättre att komma med så kommer jag inte att släppa fram dig något mer. Ingen vill läsa samma sak om och om igen av ett förvirrat psykfall. Jag kommer dock att fortsätta läsa vad du skickar in och om du äntligen kommer med något nytt så kan vi återuppta diskussionen. Jag har förstått att mina händer kommer att bli oanvändbara om 1-3 år och jag skakar av rädsla. Kom på något nytt nu. Om du vill hota fritt utan förmoderering eller dröjsmål så kan jag fixa fram en chatt om du vill?

       Om du inte kan få fram en adress idag så kommer du inte kunna få fram en adress på 1, 3, 5 eller 10 år heller. Oavsett om det handlar om nåt slags ”skydd” eller om du helt enkelt är värdelös på att hitta folk.

       1. Jag vet att du är [censurerat], varför bryr sig om någon annars? Skiter fullständigt i om du släpper fram mina coments eller inte. Jag bryr mig om att jag har dig på plats och här. Det är inte viktigt för mig att mina inlägg rättas och släppt igenom din korkade idiot.

        Som sagt, jag ska få tag på dig, om ett år eller två. Det får vi se två se då. 😉

        [Felaktiga utpekanden har raderats //Redaktionen]

        1. Ja ja, att du kommer att hitta mig om flera år är det bästa hotet du lyckats komma på. Du har sagt det ett antal gånger nu. Tyvärr så tror jag lika lite på det som du tror på mig. Jag kan dock lova att jag kan hitta dig inom en mycket kortare tid än flera år. Tills dess så kan du njuta av din helt egen artikel: https://www.sugmag.se/slaktaren-vem-ar-det/

 2. Varför har Kent stängt av möjligheten att skicka mail till honom? Han hade ju byggt upp ett fantastiskt system som med automatik rensade bort hat och hot? Eller ljög han om det som med så mycket annat? Han börjar nog bli snurrig den gamle gubben.

  1. Det är svårt att hålla koll på sina lögner verkar det som. 🙂 Som när ett av Kents Flashbackkonton blev avslöjat och han började skriva om att han var feminist, kvinna och invandrare. Han hade glömt att han skrev arab- och feminismfientliga kommentarer på samma konto några år tidigare. 🤦‍♂️

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.