Det här är del fyra i en artikelserie där vi avslöjar Skelettkvinnans nekrofili och slår hål på hennes och pappan Kent Denny Torgny Karlssons lögner.

Idag tittar vi bland annat på några berättelser från Helena Ludvigsson själv:

Mitt tidigaste minne är att min mamma slår till mig och säger åt mig att jag är ”helt jävla sjuk” för att jag njuter åt berättelser och liknande om död, det var ganska jobbigt tyckte jag och jag lärde mig därefter att inte prata om döden med någon. Så jag har egentligen gått genom livet utan att tala om döden med folk. Men en släkting till mig hade dött innan det, jag har tyvärr inget minne av just begravningen eller liknande. Efter det med min mamma så dog min bästa vän i en olycka som jag bevitnade och jag rörde vid hennes lik och gillade det. Då var jag kanske 4 år gammal. Men jag gillade också att leka med döda djur och sådant, begrava dem, skära upp dem och liknande.

Skelettkvinnans sjuka böjelser började när hon var väldigt ung. Redan vid 4 års ålder så rörde hon vid sin bästa väns lik och ”gillade det”. I samma ålder lekte hon med uppsprättade djur. Hennes egen mamma slog till henne och sa att hon var ”helt jävla sjuk”.

Min mamma är otroligt rädd för döden och kan gråta bara det kommer på tal. Hon är möjligen en nekrofob tror jag.
Ja, jag minns att jag skrattade och var otroligt upprymd kring berättelserna och min mamma reagerade kraftfullt på det. Så det måste varit väldigt tydligt. Det var en form av upprymdhet som sagt, möjligen sexuell sett nu från vuxet perspektiv. Jag tror inte det var som andra barn känner inför döden eller spännande berättelser, jag minns att det var så upphetsande” att jag inte kunde sitta still och hålla mig för njutningsfulla skratt. Men hela minnet är väl aningen diffust, jag minns ungefär hur jag kände och vad min mamma sade främst

Här berättar Skelettkvinnan om hur hon blev ”upprymd” och ”skrattade” åt berättelser om andras död, och att hon kände sig sexuellt upphetsad av det.

Ett exempel på det är när min far var på besök, jag hade innan han kom haft sex med en älskare (skelett). När han kom så stängde jag dörren och de låg kvar där inne helt öppet (jag skulle tillbaka och fortsätta efteråt) och min pappa fikade och vi pratade. sedan gick han hem och det var liksom inget speciellt kände jag. Men skulle han bara öppnat sovrumsdörren så hade nog allt kommit ut.

Skeletten hon har sex med kallar hon för ”sina älskare”. Pappa Kent Karlsson hade tydligen kommit hem till henne vid ett tillfälle och nästan avslöjat hennes sjuka böjelse. Hon hade dock inte behövt stänga dörren eftersom han ju fortfarande förnekar att hon sysslar med sånt här trots överväldigande bevis.

Ägare av ViralDeath.com

Helena Ludvigsson ägde tidigare gore-sidan ViralDeath.com. En nära kontakt inom den världen skrev en artikel om henne när hon blev gripen för bl.a skelettknullande.

JohannaXn (Helena Ludvigsson) former owner of ViralDeath.com arrested in Sweden

JohannaXn ran ViralDeath.com from this apartment building in Gothenburg, Sweden…which she turned into her own private morgue in 2011

JohannaXn former admin of ViralDeath.com real name Helena Ludvigsson has been arrested in Sweden after police found human corpses in her apartment.

The 37-year-old lesbian necrophile lived alone in her flat in Gothenburg.

She was notorious on the internet for her extreme fondness of dead girls and their dry bones in particular. ”Jo” made international headlines in 2010 when she posted images of the dead body of murdered Queensland teenager Leanne Holland.

This sparked huge outcry in Australia but she refused to take down the photos and even gave interviews to local media.

JohannaXn is facing trial for murder, illegal possesion of human remains and performing sexual activities with a corpse

Helena collected both male & female bones and police have evidence she was even selling some of them on the internet. They found thousand of images of dead girls on her computer.

Dried male bones were found laid out on the floor inside her apartment and investigators say they have evidence she performed sexual acts on the remains.

Human remains were also found in plastic bags strewn around the apartment.

Prosecutor Kristina Ehrenborg said necrophilia is a criminal offence in Sweden and that she had never seen anything like this in her entire career.

Helena claims she didn’t murder anyone and that she bought the bones online from morgue workers in the United States.

When asked about her collection Helena stated that she had historical and archaeological interest in human bones.

Prosecutor Kristina Ehrenborg said she had never seen anything like this in her entire career.

2 svar på ”Sanningen om Skelettkvinnan – Del 4”
  1. Va? Så morsan var barn misshandlare också? Och farsan tillåt det att pågå? Det här är ju fan det sjukaste jag har hört i hela mitt liv. Dåliga föräldrar! Fy fan!

    1. Så skulle jag inte vilja uttrycka det. Mamman är den enda som visat någon form av vett i den här familjen.

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.