Slaktaren – Vem är det

Slaktaren är en användare på Fria Ordet som verkar ha en rad psykiska problem. Efter en del spaningsarbete, samt en falsk artikel där vi felaktigt hängde ut hans kumpan “Vinterstorm” som upphovsman till en rad hot-mail, så har vi lyckats gräva fram även den här fula fisken. Han, liksom “Vinterstorm”, är vän med Kent och har kontinuerlig kontakt med honom. Han är en mycket aktiv motståndare till Flashback.
Vi har ett hum om vem han är, men om vi kommer att publicera hans riktiga identitet får vi se senare.

Hot-mail

Ett uttryck för Slaktarens psykiska ohälsa är de hot han skickar genom kommentarsfältet på våra artiklar och genom kontaktformuläret. Här är ett urval av mail som han har skickat:

jag kommer krossa dig. Ska slå in bara ena knät på dig. Titta på Youtube på människor som har ena knät förstört hur dom går.

Han säger att han ska krossa mina knäskålar ena knäskålen och försöker skrämma mig genom att…be mig att kolla upp en Youtubevideo?

Jag är någon som kommer spräcka ditt huvud. Sanna mina ord. Funderar på också om jag ska til din morsa och krossa hennes alla rutor, vad tycker du? Ska jag förstöra lite för din morsa?

Hotar mig och min familj. Sådant är folket som associerar sig med Kent.

jag ska våldta dig och skicka videon till alla du känner. Din mamma ska få en bättre och längre version när du bli våldtagen, när din manlighet ryker.

Våldtäktshot. Mycket allvarligt.

Andra konton

Vi känner till en del av hans andra konton på andra platser på internet. Vi kan dock inte publicera dem här just nu av samma skäl som vi inte kan publicera all info vi har om Kent. Den som är intresserad av allt material vi har kan dock som vanligt kontakta oss på redaktionen@sugmag.se eller genom kontaktformuläret.

KOMMENTERA HÄR - 12 kommentarer är postade

 • 2021-04-15 kl. 01:53
  Permalink

  Ville ha användarnamnet [censurerat] men den var upptagen 🙁 så det fick bli [censurerat] iställlet:-)

  Du verkar vara poppis utan att veta själv. Lägger upp en bild på dig på min profil imorn eller på freda 🙂 så kan du titta på dig själv 🙂

  Hejdå, glöm inte maska ditt namn nu 😀

  [Felaktiga utpekanden har censurerats //Redaktionen]

  Svar
  • 2021-04-15 kl. 02:20
   Permalink

   Bra att du har hittat en plats där dina spekulationer passar. Här passar de nämligen inte. För mig får du lägga ut vad du vill om vem du vill på internet, jag har aldrig sagt att jag är emot den rätten.

   Oavsett vilket namn du använder så är det mig, upphovsmannen av Sugmag, som du försöker skrämma till tystnad. Därför tycker vi att du ska göra precis som du vill så att vi kan dokumentera det och skicka materialet tillsammans med en identifiering av dig till personen du har namngett. Vi har fått kontaktuppgifter till honom genom tingsrätten (vilket du också kan göra om du vill gräva ditt hål ännu djupare och hota honom på hans privata epostadress. Offentliga handlingar som vem som helst får ta del av.) och vi har sedan tidigare planerat att skicka bevis på Kents förtal mot honom. Vi har inget emot att skicka vidare uppgifter om dig och dina brott också. Tor hjälper som sagt inte om man har en specifik persons internetuppkoppling att jämföra med inläggen här och på FriaOrdet.
   Oavsett vad du väljer att göra nu så har du redan grävt en rätt bra grop för dig själv. 😉

   Svar
   • 2021-04-15 kl. 02:32
    Permalink

    Du får göra vad du vill. Du får babbla hur mycket du vill om Tor och skit. Är du så kunnig att du skulle få fram uppgifter på vem jag är via TOR förstår jag inte vad du väntar på? Är du nu helt plötsligt en hacker också av digniteten av Kevin Mitnick? Din jävla tokstolle 😀

    En sak, jag är mycket smartare än så, vet inte hur Friaordet kommer in här, menar du att polisen ska jämföra mitt språk? Det räcker tror du ?Sen ska du göra en anmälan? 😀 Sluta nu, jag vrider mig av garv att jag har magsmärtor. Säger så här då, vå båda gräver en grop tillsammans, vi avvaktar och ser vem av oss som kommer ramla i den gropen och vem som kommer skyffla jorden över någon av oss 😉 Comprende? 😉

    Svar
    • 2021-04-15 kl. 03:33
     Permalink

     Du är inte särskilt smart med tanke på att du uppenbarligen inte klarar av enkel läsförståelse. Och faktumet att jag kunde hitta dig och dina nick väldigt lätt.
     Jag tänker inte hacka någon, jag informerar dig bara om hur polisen arbetar. Tor funkar som anonymiseringstjänst när man inte vet vem du är från början. Vet man vem du är så kan POLISEN jämföra tidpunkterna vid din IPs anslutning till Tor med de aktuella inläggen. Jag kommer inte göra ett dugg.

     Jag vet inte om en polisanmälan kommer göras, jag informerar dig bara om att jag kommer att skicka vidare detta till personen du nämner och sen kan han välja att göra en polisanmälan om han vill.

     Det märks att du har lite panik. 4 kommentarer på kort tid nu. 😉

     Svar
 • 2021-04-15 kl. 02:40
  Permalink

  Jag är rädd, hjälp mig 😀 Förlåt, visste inte att du var en sån jävla stor hacker 😀
  Är det kört för mig nu? Kommer du be dina stora feta ganster polare som du delar tak med på ert boende slå sönder mig? Vad ska jag göra nu? Kan inte kissa på din mammas mun nu när du vet vem jag är. Är fett rädd. Du är så stor och stark, plus att dina mediciner gör dig ännu starkare. Shit mannen, du har skrämt livet ur mig 😀

  Svar
  • 2021-04-15 kl. 03:37
   Permalink

   Jag trodde inte att du var rädd, jag förklarade bara läget. Att överkompensera på det här sättet och frenetiskt förneka att man är rädd trots att ingen påstått något sådant är dock ett tecken på att vara rädd. 😉

   Svar
 • 2021-04-15 kl. 02:53
  Permalink

  Du skrämde upp mig rejält nu. Men ska vi leka en lek, vi kör på vi två och tittar vem som segrar mellan oss. Du vet att den smartaste vinner alltid. Är du med på den lilla leken jag erbjuder dig delta i?

  Säger du ja till det här inlägget så börjar vi omgående. Kan inte vänta är så spänd nu 🙂 Du tar hjälp av dina feta stora polare, jag tar hjälp av bara någon 😉

  Svar
  • 2021-04-15 kl. 03:29
   Permalink

   Nej, jag tycker vi kör på det vi redan har sagt. Du publicerar bilder och information på FriaOrdet, och jag kör min grej.

   Svar
   • 2021-04-15 kl. 03:40
    Permalink

    Då är vi överens 😉

    Svar
    • 2021-04-15 kl. 03:59
     Permalink

     Vad bra. Jag ser att du outar ditt Flashbackkonto, det tar jag som ett kvitto på att jag har hittat rätt. Varför blev du avstängd, sisexep? 🙂
     Är det du som sitter på ett tele2-abonnemang? Du verkar inte så jättebra på detta.

     Svar
 • 2021-04-15 kl. 04:01
  Permalink

  蘇格馬格中國

  我們與中國共產黨合作推出了蘇格馬格的中文版著重於沉默批評家並恢復網絡空間的和平
  结果将在适当的时候发布

  編輯處

  🙂

  Svar
  • 2021-04-17 kl. 10:24
   Permalink

   Den texten får man om man är en liten amatörhackare och försöker ta sig in på kontrollpanelen. Bra jobb. 😉

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Kommentaren visas först när den har godkänts.