Här kommer det ni alla har väntat på: Fria Ordets medlemmars IP-adresser. Admin på Fria Ordet har länge nekat att något har blivit läckt från dem så vi får se hur han försöker förklara bort detta.
Varsågoda, en lista på Fria Ordets medlemmars IP-adresser!

83.191.117.132
176.10.207.123
98.128.186.92
90.229.202.65

Bland abonnemangen de använder hittar vi bland annat Comhem, Bredbandsbolaget och Telia.

Varför så få adresser undrar ni? Dessa är de enda unika adresserna från aktiva användare på Fria Ordet. En adress kan alltså kopplas till flera användare och det är bl.a av den anledningen vi vet att t.ex ”Sharia”, ”Slaktaren” och ”2016” är samma person. De har alltså ett skrattretande 4 aktiva medlemmar på sidan!
För att undvika lagbrott så publicerar vi inte vilken IP som tillhör vem offentligt. Den som vill ha den informationen kan kontakta oss på redaktionen@sugmag.se.

7 svar på ”Fria Ordets medlemmars IP-adresser läckta!”
 1. LOL! Men kommer de våga prata om detta på FO? Jag tror inte det. De 4 musketörerna verkar vara medvetna om att det sparas IP och läcks men låtsas inte om det. Riktigt kul att det är färre medlemmar än jag trodde på det ”forumet”. Jag hade gissat på i alla fall 10 st hahaha De är såna jävla dweebs på den där sidan. Att de orkar…

 2. Så 4 personer sitter med x antal användare och diskuterar bl.a om ”hatforumet” sparar IP. Ingen kan presentera några bevis för den saken, men när det presenteras bevis för att deras egna kärleksforum gör just detta så låtsas man som det inte är sant? Eller så bryr man sig inte. Dvs man låtsas bara vara upprörd över IP-frågan för man vill ha något att gnälla om. Vad är FO-veteranernas slutmål egentligen? Hur ser livet ut för de 4 musketörerna när de anser de har vunnit och livet sen ska gå vidare? Frågan är om de verkligen vill nå ett slutmål. Livet skulle bli väldigt tomt den dagen de inte har sina konspirationsteorier och en imaginär väderkvarn att kämpa mot.

 3. Haha din slarver, du missade min IP adress.
  Här har ni adressen: 155.4.222.111

  1. Det finns flera Bahnhof-IP:n så vi antog att de flesta är samma person med en dynamiskt tilldelad adress. Tack för informationen.

   1. Någon av dem kanske tillhör mig, för det händer att jag får en ny IP adress från Bahnhof.
    Jag hade Telia för ett år sedan och deras IP adresser var mer eller mindre statisk.

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.