Turtle är tillbaka på FO efter att jag lurade administratören att banna hans alt-konto genom att påstå att kontot var mitt. Så nu är det dags för en presentation, och det är inga kul saker man hittar när man söker på honom.

Turtle kallar sig oftast för ”turtleexpress” på internet och är besatt av alla slags konspirationsteorier och tror på i princip allt han hör. Att smutskasta föräldrar till mördade barn är illa nog men ännu värre är att han sitter på ”Ungdomar.se” och skriver med barn. Han har hundratals inlägg på ungdomar.se med bl.a kommentarer på minderåriga tjejers bikinibilder.
Han är en ”ansedd medlem” enligt hans profil på ungdomar.se trots att han är långt över tonårsåldern. Så ansedd faktiskt att han till och med blir igenkänd på Fria Ordet:

Kent Karlsson själv tycker att Turtle är så sjuk att till och med han outade hans personuppgifter på Fria Ordet för några år sedan. Eftersom han redan är outad så finns det ingen anledning att lägga ut hans uppgifter här, men om någon intresserad person inte kan hitta dem så går det bra att kontakta oss så fixar vi det.

REDAKTIONEN

Ett svar på ”Turtle på Fria Ordet – Pedofil”
  1. Dom kallar janne för pedofil när dom själva har pedos på forumet? Pedos och dom som försvarar pedos ska avlivas.

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.