Vilka är SIGMAG?

Sigmag är en kopia av vår nättidning som drivs av Kent Denny Torgny Karlsson i Angered, Göteborg. Kent är ledaren för den s.k. SIG-Gruppen, även den en kopia av våra immateriella rättigheter. Gruppen består mest av avdankade, kränkta gamlingar som inte har något bättre för sig. Han är en av de två mest framstående medlemmarna i gruppen tillsammans med sin dotter Helena Ludvigsson. Helena är en nekrofil och dömd brottsling som har varit åtalad för bland annat brott mot griftefriden, och vapenbrott genom att skjuta pistol från sitt fönster mot gatan utanför. Under ett av hennes flera åtal kom det också upp att hon samlar på människoskelett för att sedan ha sex med dem. Hon har även drivit webbsidan pedofil.se som förespråkar pedofili. Detta är bara ett fåtal av hennes sjuka sysselsättningar.

Vad gör SIGMAG?

SIGMAG och deras grupp ägnar sig åt näthat, hot och brottslighet. Deras huvuduppgift är att näthata oskyldiga personer till självmord. Deras största offermål är forumet Flashback och deras användare. De skickar falska anklagelser om forumet till deras sponsorer och går sedan vidare till hot om de inte tar bort annonserna från sidan. De hänger även ut medlemmar. Flera personer har hört av sig till oss och berättat om hur deras familjer har blivit trakasserade av de här ligisterna. Här är ett utdrag på medlemmar de har hängt ut som en av oss har lyckats gräva fram (vi har själva censurerat uppgifterna):

Varför detta hat mot just det här forumet och dess medlemmar? 2012 så greps som sagt Helena, även kallad Skelettkvinnan, för att ha skjutit från sitt fönster och sen skrytit för några småbarn om att hon har skelett hemma. När polisen utförde en husrannsakan så kom det fram att hon har sex med skeletten. De hittade också verktyg för att gräva upp gravar, meddelanden mellan en person som jobbar på ett bårhus som hon betalat för att få åtkomst till de döda kropparna för sexuella syften, samt bilder på sexakter mellan henne och skeletten. Detta är den enda anledningen till att de fokuserar så mycket på just det forumet.

Hatar kvinnor

Kent ger sig dessutom på våldtäktsoffer. I en artikelserie raljerar han mot #MeToo som han säger ”bara är bullshit” och att de är en organisation som ”går ut på att förstöra livet för våldtäktsmän.”

Vi rekommenderar Flashbacks administratörs fantastiska trådserie för mer läsning om den här sjuka gruppen.

REDAKTIONEN

Träffar: 23649

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.