Den psykiskt sjuka rörmokaren Adrian Boldan (Sharia/Slaktaren på FO) har totalt tappat det, precis som de flesta som hänger på Friaordet. Men åtminstone kan man vara glad att hoten han desperat har skickat under alla år har lite underhållningsvärde. Nu får ni se några av dem!

jag kommer krossa dig. Ska slå in bara ena knät på dig. Titta på Youtube på människor som har ena knät förstört hur dom går.

Han säger att han ska krossa mina knäskålar ena knäskålen och försöker skrämma mig genom att…be mig att kolla upp en Youtubevideo?

Jag är någon som kommer spräcka ditt huvud. Sanna mina ord. Funderar på också om jag ska til din morsa och krossa hennes alla rutor, vad tycker du? Ska jag förstöra lite för din morsa?

Hotar mig och min familj. Sådant är folket som associerar sig med Kent och hans vänner.

jag ska våldta dig och skicka videon till alla du känner. Din mamma ska få en bättre och längre version när du bli våldtagen, när din manlighet ryker.

Ett hot om att han ska begå flera väldigt grova brott. Han vill verkligen våldta mig av någon anledning.

Den som vill se hans personuppgifter kan klicka in sig på den här artikeln.

REDAKTIONEN

5 svar på ”Adrian Boldans grova hot och våldtäktsfixering”
    1. Nej, just dessa kommer från 2020. Han har fortsatt på ungefär samma sätt i tre år, däremot inte lika grovt efter att han blivit avslöjad. Dock så försöker han fortfarande tappert utan att förstå att hoten tappar stinget när det ser likadant ut i flera år. 😆

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.