Då har vi hittat ännu en av Friaordets användare – en ung turk vid namn Sharia. På grund av hans ålder så vill vi inte skriva ut hans riktiga namn men vi kan berätta att han är en ung man med turkiska föräldrar. Han är en väldigt störd grabb enligt papper vi har begärt ut från socialtjänsten. Taggen “Psykfall” på den här artikeln kan tolkas bokstavligt. Han har vägrat att läggas in på psyket trots upprepade uppmaningar.

På grund av hans unga ålder så vill vi inte publicera för mycket om honom. Detta kan dock ändras i framtiden.

Någon som definitivt inte är för ung för att skrivas om är däremot Friaordet-administratören som bor i västra Skåne. Mer om honom kommer.

2 svar på ”Sharia/Slaktaren/2016 – en ung turkisk kille”
  1. Sharia-turken muckar på Fria Ordet. Är han verkligen rätt person att öppna käften om att “lära sig och gå vidare”? Bitch please. Roligt också att hans inlägg är 2:a inlägget på hela veckan där inne. Bra fart och fläkt får man lov att säga..

    1. Jag skrev ett inlägg om det på diskussionssidan precis innan jag såg din kommentar haha
      Ja, han greppar efter halmstrån. Jag diskuterade ett forumförslag och tonen var irriterad från båda sidor och detta var så viktigt enligt turken att han var tvungen att skriva om det. Han har altså så svårt att släppa detta att han babblar om en diskussion om ett forumförslag på Flashback, så han är nog inte rätt person att pratar om att “släppa och gå vidare”. 😉

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.