Vi har tidigare skrivit om näthataren Kent Denny Torgny Karlsson i Angered som driver hatsidan tillika kopian av vår tidning ”Sigmag”. Vi har tagit del av läckta konversationer mellan Kent och hans medbrottslingar i en hemlig grupp där han kallar sig för Linnar Carlsson som vi nu kan avslöja här.

Kent skriver om sina planer att felaktigt anmäla ett företag för att förvara vapen och droger i sina lokaler. Falska anmälningar mot meningsmotståndare är en vanlig taktik som Kent ofta använder.

Robert Hellgren är en annan medlem i hatgruppen. Här skriver han om att angripa de som annonserar på deras offers webbplatser med olagliga metoder. Kommentaren gillas av Kent Carlsson.

Här skriver Kent Carlsson om ”nya åtgärder”, bland annat ”icke rumsrena” metoder, dvs brott, som de planerar att begå mot sina offer. En av dessa olagliga metoder går ut på att starta en ”anonym, off-shore sajt” där man kan begå brott mot folk utan att vara rädd för polisen:

Läs mer om denna hatgrupp i Flashback admins trådserie om dessa kriminella galningar.

REDAKTIONEN

Träffar: 3748500

4 svar på ”Kent Karlsson – Erkänner och diskuterar brottsliga handlingar i hemlig grupp”
  1. Vi har tagit bort ett hot mot personen i artikeln. Vi tolererar inte sådant i vår tidning.

  2. Ja, bjuder man upp till dans så får man köra på tills låten är slut. Får se hur länge Kent orkar. Vad försvinner först; ett 20 år gammal internetforum eller en 70 år gammal skruttgubbe? Kul sida för övrigt!

    1. Tack!
      Jo, vi blir ständigt förvånade över hur mycket ilska hans gamla hjärta klarar.

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.