Friaordet hackat – Kent & C:o avslöjade

Forumet Friaordet, där Kent och hans vänner numera hänger, blev hackat eller infiltrerat någon gång i veckan och en stor mängd information om användarna läckte. Det gäller bland annat PM, IP-adresser, epostadresser, med mera.
Den ansvarige lade upp en tråd på forumet om detta men den togs snabbt ner. En arkiverad version av tråden finns sparad här: https://archive.is/RKOLz

Vi har tagit del av läckan

Vi har tagit del av läckan och det finns minst sagt mycket intressant information om en del personer som vi är intresserade av. PM och IP-adressuppgifter bekräftar att Kent bland annat använder användarna “exet” och “sigge”. PM:en mellan vissa av användarna är väldigt avslöjande och borde väcka oro hos en del av dem.
Vi hittade också information som identifierar den person som skickat hot till oss till och från. Den informationen kommer vi ha väldig nytta av framöver.

Av säkerhetsskäl så kommer vi i nuläget inte publicera informationen vi har fått men det kan ändras i framtiden.

REDAKTIONEN

KOMMENTERA HÄR - 5 kommentarer är postade

 • 2021-05-02 kl. 17:16
  Permalink

  De är så jävla dumma i huvudet där inne. Allt handlar om Flashback Flashback Flashback. Kan du inte släppa lite info som bevisar att du sitter på det du säger dig sitta på? De hävdar det är fejk ju.

  Svar
  • 2021-05-02 kl. 23:52
   Permalink

   De har till och med skript som uppdaterar dem om när admin loggar in. De är väldigt besatta av Flashback. Det roligaste är att Kent är den smartaste av det gänget. Det kanske är därför han tror att han är så intelligent.

   Vi kanske lägger upp en stor artikel om det men just nu är vi osäkra på exakt vad vi kan göra med informationen med tanke på legaliteten.

   Svar
 • 2021-05-22 kl. 00:38
  Permalink

  Kent inleder sin senaste “artikel” med: “Själva sitter de från unga år är till långt upp i pensionsåldern anonymt och knappar på ett tangentbord som misslyckade filurer.”

  Vem är det som är en hatisk filur och sitter som misslyckad far, pensionär och anonymt knappar på ett tangentbord egentligen? Det där kan vara det tydligaste fall av självprojicering jag sett faktiskt hahaha Kent är fan 70 bast nu och har vigt sitt liv åt att slåss mot väderkvarnar på internet. Allt för att få slippa känna efter och tänka på varför hans familj är så dysfunktionell. Ännu mer tragiskt blir det när man tänker på att ingen, absolut ingen, skulle diskutera honom eller hans barn idag om det inte vore för hans egna nutida aktiviteter och upptåg. Hur kan man inte känna till streisand-effekten i hans ålder? Han är ju trots allt hacker och internetgeni till råga på allt.

  Svar
  • 2021-05-22 kl. 04:16
   Permalink

   Projicering och hans oförmåga till självinsikt är några av hans trademarks. Han har sysslat med detta i nästan 10 år nu och har knappt åstadkommit ett dugg. Det är han och ingen annan som håller igång diskussionerna om honom och hans dotter, men han är för dum för att förstå det. Till och med Skelettkvinnan gav upp för flera år sedan.

   Svar

Lämna ett svar

Kommentaren visas först när den har godkänts.