Varför tror Fria Ordet-veteranerna att någon bryr sig?

Hem Forum Diskussion Varför tror Fria Ordet-veteranerna att någon bryr sig?

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1062
  hejkuken
  Gäst

  I vanlig ordning ska det spekuleras i vem som vem är bakom adminkonton. Vem har egentligen ett intresse av att veta det? Ja, förutom Slaktarn då som yrar om allt möjligt. Om vi ser det ur en random flashbackanvändares synvinkel: Spelar det någon roll om ägaren tjänat 500 000 på sitt företag under ett år? Är det ens något märkligt att ett företag måste göra vinst för att existera? Har man sådana här åsikter om andra företag, för man måste ändå säga att Flashbacks både omsättning och vinst genom åren är blygsam. Som sagt… varför är det ens viktigt?

  Och Slaktarn fortsätter länka till en 20 år gammal artikel om porr som såldes av någon utomstående via Flashbacks då omodererade köp-o-sälj-del. Har han ens läst den artikeln själv? Allt framgår ju i den vad det handlar om. Och att Flashback tog bort skiten när det uppdagades.

  Det som är mest trist i allt är att efter 4-5 år på Fria Ordet så har egentligen ingenting nytt kommit fram om Flashback. Det är exakt samma info som vem som helst som är intresserad kan finna offentligt. Resten är samma fantasier, spekulationer och konspirationstrams som man hört till leda.

  Gott nytt år på er. Till nästa gång, kuksugare!

  *hejkuken away*

  #1063
  M
  Gäst

  Det värsta är väl att man inte kan diskutera eller ställa frågor om detta på det forumet, för då kommer man få en massa hat etc. De kommer att tro att det är någon/några flashbackare (troligen ditskickad av FB’s admin också, något liknande har jag läst några gånger), som är på FO för att förstöra. För att sedan uppmana dem att gå till Flashback för att ställa ”obekväma” frågor om Flashback. Om det raderas, så är det bevis på censur. Något som de älskar att klaga på. När det troligen raderas pga någon form av regelbrott. Flashback har ju en hel forumdel för kritik och klagomål. Det är åtminstone mycket bättre än vad som erbjuds på Fria Ordet, där man får räkna med att det raderas och att man blir avstängd.

  Det är ingen mening att försöka fråga om källor eller liknande, när man undrar var de får allt ifrån. De verkar ändå tolka mycket helt galet fel.

  Själv undrar jag varför de är så hatiska, och hur många de faktiskt är. Somliga har nog flera konton registrerade, men jag är inte helt säker på detta. Möjligt att alla bara har ett konto var, men jag är lite skeptisk till detta. Jag kan tex förstå om man blir sur över en varning eller avstängning, speciellt om man upplever det som felaktigt. Men jag förstår inte riktigt hur det kan leda till att man blir som vissa personer på det forumet. Eller om det finns någon annan anledning till detta.

  Men uppenbarligen så bryr de sig av någon anledning. De vil säkert få andra att tycka likadant bara för det. Samtidigt tror jag att det har en avskräckande effekt. Forumet generellt sett är dött (väldigt inaktivt). Två av de mest aktiva trådarna handlar om Flashback och dess admin. De flesta väljer nog hellre ett mer aktivt forum. Somliga undviker säkert FO om man har en mer neutral eller positiv syn på Flashback, samtidigt som det är svårt för folk att diskutera Flashback där om man har en lite avvikande åsikt.

  #1064
  Admin
  Administratör

  Jag har också märkt att de repeterar samma sak hela tiden. De vet att Jan Axelsson inte har sålt barnporr på Flashback men de bryr sig inte eftersom syftet är att få andra att tro på det. De skriver ockå hela tiden att ”Något stort kommer.” De har bokstavligen gjort detta i flera år men aldrig har något avslöjande kommit. Ändå går de på repeat med i princip samma inlägg år efter år. Det är inte riktigt normalt.

  De måste vara psykiskt störda. Ingen blir så här hatisk och arg för att en moderator stängde av eller varnade dig på ett forum. Jag menar, någon (StorJanne) skrev bokstavligen att han känner mordiskt hat för att han har fått en obefogad avstängning och han kunde på riktigt inte förstå varför jag tycker det är konstigt och sjukt. De vrålar om att ett nätforum raderar inlägg och de är bokstavligen för korkade för att fatta att det inte är normalt. StorJanne beskriver sig själv som en ”fullblodspsykopat” för att hans liv går ut på att försöka hitta namnen på olika Flashbackare. Man kan bara garva. 😀

  Administratören är också en väldigt intressant och psykiskt störd person. En liten grupp av psykiskt störda idioter som dampar tillsammans. 🙂 Administratören är väldigt paranoid och stänger av folk som kritiserar användare eller forumet. Om man kollar användar-ID:n på nyregistrerade så ser man att han raderar mycket av kontona som försöker registrera, antagligen för att han tror att det är jag eller någon som vill ”förstöra”. Det är lite roligt att mina trollkontoregistreringar har fått honom att bli paranoid och radera potentiellt legitima användare. 😀 Jag vet att han tror att vissa användare är jag för han har kopplat ett konto till mig i ett inlägg som faktiskt inte är mitt.

  Kent Karlsson är fortfarande där och pratar med dem privat efter att jag skrämde iväg honom från det offentliga internet.

  #1066
  hejkuken
  Gäst

  De flesta som blir arga för en varning borde ha släppt det rätt fort. Jag tror det är 5 unika användare där inne med 3-5 konton var som håller hatet igång år efter år. Fler är det knappast. Det som kan bli extra roligt är om Sugmag får mer fart i sina diskussioner här än det är där. SlipsMeDip skriver:

  ”Vad dött det är. Ingen har skrivit på hela året. 😂
  Första inlägget 2023!!!”

  Och nätpajasen Sharia kan som vanligt inte förstå sig på skämt i text:

  ”På hela året? Det är andra dagen på året och du får se ut som det är slutet på det är här året och knappt ett inlägg på 365 dagar. Hur är det på Sug? Bättre drag där?”

  Sugmag-admin bor verkligen hyresfritt i hans hönshjärna. Men ja, Sharia.. Det är bättre drag här faktiskt. Mer fritt också haha. Ett sånt här inlägg hade blivit raderat på FO utan svar + en bannlysning som lök på laxen.

  #1067
  hejkuken
  Gäst

  Pimpi skriver:

  ”Om Joakim Lamotte kunde åtalas och dömas, varför inledder inte en åklagare förundersökning mot Jan Axelsson? Har ni tänkt på varför ingen åklagare ens bemödat sig att göra det? Kan Säpo vara den som har insyn som ser vad som inkommer och sätter stopp? Jag vet- vet du?”

  Vet inte om Pimpi rökt på eller om han bara är dum. Men Åberg fick själv driva sitt förtalsmål mot Lamotte. Det var ingen åklagare som drev det. Så Pimpi kan när som helst dra igång ett sånt själv om han vill. Men det kan bli kostsamt om man inte är säker på att vinna, och vinner man så kan man typ få 5-20 000 kr.. Så dra igång det du, Pimpi (din obildade jävla foliehatt)

  ”Säpo..” *suck*

  #1070
  Admin
  Administratör

  Sharia är helt borta. 😂
  Det är trevligt att se effekten av mitt lilla ”trollande”. Jag skrev förut om Friaordets admins paranoia och att han raderar många registreringar som är potentiellt legitima. Om man kollar medlemsnumrena på de senast registrerade användarna så ser man att han raderar många fler än vad jag har registrerat, och han raderar nya medlemmar under tider jag inte registrerat något konto alls. Friaordet får inte så många troll. Han är uppenbart paranoid och raderar konton i tron att det är jag. Det är inte bottar han raderar heller, för de stoppas av captchan.

  Till och med medlemmarna är paranoida nu. Ett vanligt skämt får dem att börja anklaga dem för att vara jag och förhoppningsvis skrämmer det bort dem. Deras egen dumhet och paranoia förstör för dem och det är riktigt kul att se.

  #1071
  M
  Gäst

  Jag har själv fått ett konto/användarnamn avstängd/raderad. Det gick bra att registrera det. Just vid det tillfället så använde jag inte kontot till något (skriva inlägg eller pm tex). Senare gick det inte att logga in. Var säker på att jag angav rätt lösenord. Prövade senare med att använda mig av ”glömt lösenord”. När jag angav emailadressen så står det att användaren inte kan hittas. Det är dock rätt email, då jag fick e-post dit i samband med att jag registrerade kontot. Så jag kan inte logga in eller ordna nytt lösenord via glömt lösenord- funktionen. Låter som om deras admin har varit i farten och ordnat så att jag inte kan använda det kontot.

  Jag har som sagt endast registrerat kontot, och inte använt det till något alls. Så man kan inte påstå att mitt konto blev avstängt pga något regelbrott. Om jag får lust att försöka skapa ett nytt användarnamn? Nej, det lär råka ut för radering/avstängning, det också.

  #1072
  Admin
  Administratör

  Var det innan eller efter du blev godkänd? Man kan logga in innan man blir godkänd men blir du inte det så blir du borttagen. Använde du VPN eller Tor när du registrerade?

  #1103
  Admin
  Administratör

  Nu vrålar Sharia om det hemska bråket jag hade på Flashback: ett argument om hur raderade trådar ska hanteras och fungera. Turken borde försöka hitta ett riktigt problem att grina om.

  #1106
  hejkuken
  Gäst

  Sharia matar på med inlägg. Han verkar vara FOs mest aktiva användare. Hade varit kul om han vågade komma hit och diskutera. Det är helt omöjligt att ifrågasätta honom och hans påståenden utan att bli bannad. Kom hit och snacka lite, sharia. Din efterblivna turkunge.

  #1107
  Admin
  Administratör

  Ja, höjdpunkten på hans vecka var när ett konto outades som mitt. 😆

  Han gjorde ett inlägg jag önskade att jag kunde håna honom för personligen. Han pratade om en dom och sa att personerna i dem, födda 1995 och 1997, var 16 och 14 år 2013-2014. Han har alltså gått hela grundskolan och säger detta. 🤣
  Han sa det precis efter att han svarade generat på det enkla skämtet han var tvungen att få förklarat för sig. Så går det när man blir lite för upphetsad och samtidigt har en långsamt fungerande hjärna.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Forumet ”Diskussion” är stängt för nya ämnen och svar.